STARTlijsten
  indoor marathon

Zodra de startlijsten voor de indoor marathon bekend zijn, kunt u ze op deze pagina downloaden. U wordt hierover geïnformeerd via onze nieuwsbrief. Mocht u zich nog niet ingeschreven hebben dan kunt u dit doen via het menu: Nieuwsbrief

Verkennen

In verband met het maximale aantal mensen in de hindernis, zijn er dit jaar meerdere blokken om het parcours te verkennen. Voor de exacte tijden kijkt u op de startlijsten. Dit is zowel voor de zaterdag als de zondag het geval. De kantine is helaas dit jaar gesloten.

 

overnachten?

Helaas is er dit jaar geen mogelijkheid om te overnachten.

De wedstrijd is aangemeld bij de KNHS als impulswedstrijd en opengesteld voor iedereen (KNHS menners, regiomenners en menners uit België of andere landen) en wordt verreden onder de reglementen van de KNHS.

ZATERDAG 24|10|2019

Menrubrieken

ZONDAG 25|10|2019

Menrubrieken

HET PARCOURS

Veiligheid en aansprakelijkheid

Noch de organiserende vereniging, noch de terreineigenaar, noch ieder ander betrokkene
bij de wedstrijd kan op enigerlei wijze aansprakelijk en/of verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele ongevallen en ziekten aan personen en/of dieren overkomen en voor schade aan rijtuigen, auto's, tuigen of andere goederen toegebracht. Zowel deelnemers als bezoekers nemen deel of zijn aanwezig op eigen risico.
 
Iedere deelnemer is verplicht een veiligheidscap te dragen en in het bezit te zijn van een dekkende WA-verzekering voor wedstrijddeelname. Tevens willen wij u er nog even op wijzen dat het gebruik van een bodyprotector verplicht is.
Elke deelnemer neemt geheel op EIGEN RISICO deel.
 
Bij aanmelding accepteert u de bovenstaande voorwaarden en vrijwaart u de organisatie van enige aansprakelijkheid.

Tot zaterdag en/of zondag.

Wilt u ook deelnemen aan onze indoor marathon, dat kan. Om u ruim op tijd te informeren over de opening van de inschrijving, maken wij gebruik van een nieuwsbrief. Meld u nu aan, zodat ook u volgend jaar bericht krijgt. U kunt zich dan ruimschoots op tijd inschrijven, om zo van een deelname plaats verzekerd te zijn.