INDOOR
MARATHON

INDOOR MENWEDSTRIJD HAPERT

Deze spectaculaire indoor marathon wordt ieder jaar gehouden in het laatste weekend van oktober op Manege De Lemelvelden te Hapert. We verwachten dit jaar weer veel verschillende deelnemers waaronder aanspanningen uit de wereldtop. Het parcours wordt zoals altijd ontworpen door Johan Jacobs, een internationale parcoursbouwer met veel ervaring op EK en WK wedstijden!
Dit belooft veel spektakel waarbij de enthousiaste toeschouwers worden getrakteerd op sensationele webstrijd!

De aanvangstijden van de wedstrijden volgen zo spoedig mogelijk.

 

WAT IS EEN INDOOR MARATHON.

Bij een indoor marathon draait het om behendigheid, snelheid en teamwork tussen menner en paard. In een grote manege stuurt een menner zijn snelle paarden en menwagen behendig door een uitdagend parcours. Het parcours bestaat uit genummerde poorten, marathonhindernissen en strategisch geplaatste ballen en dienen door de deelnemers afgelegd te worden in de juiste volgorde en zonder ballen te verplaatsen. Er worden 2 rondes verreden. De eindresultaten worden bepaald door de totaaltijd van beide rondes plus de strafpunten. Degene met de minste punten wordt bekroond tot de ultieme winnaar.

Zowel ervaren menners als nieuwkomers nemen deel aan deze spannende wedstrijd, aangemoedigd door enthousiaste toeschouwers.

Net als voorgaande jaren wordt de Indoor Hapert in de vorm van een impulswedstrijd gehouden, zodat iedereen kan deelnemen.

Kosten voor deelname

Deze bedragen €10,00 voor de marathon onder de man en €15,00 voor de aangespannen deelname. De kosten dienen op de wedstrijddag voorafgaand aan de start bij het secretariaat te worden voldaan. Tevens betaald u € 5,00 borg voor u startnummer. Bij inlevering van dit nummer krijgt u dit geld weer terug

IMPULSWEDSTRIJD

De wedstrijd is aangemeld bij de KNHS als impulswedstrijd en opengesteld voor iedereen (KNHS menners, regiomenners en menners uit België) en wordt verreden onder de reglementen van de KNHS.
De organisatie is in handen van paardensport vereniging St Martinus Hapert.

 

Verkennen

Voor de exacte tijden om te verkennen kijkt u op de startlijsten. Dit is zowel voor de zaterdag als de zondag het geval.

 

HET PARCOURS

Hier kunt u alvast het parcours van deze editie van de indoor marathon downloaden.

De inschrijving is geopend.

INSCHRIJVEN

Inschrijven kunt u doen via een van de knoppen hiernaast of via het hoofdmenu > inschrijven.