INDOOR
MARATHON

INDOOR MENWEDSTRIJD HAPERT

Deze spectaculaire indoor marathon wordt ieder jaar gehouden in het laatste weekend van oktober op Manege De Lemelvelden te Hapert. We verwachten dit jaar weer veel verschillende deelnemers waaronder aanspanningen uit de wereldtop. Het parcours wordt zoals altijd ontworpen door Johan Jacobs, een internationale parcoursbouwer met veel ervaring op EK en WK wedstijden!
Dit belooft veel spektakel!

De aanvangstijden van de wedstrijden volgen zo spoedig mogelijk.

 

WAT IS EEN INDOOR MARATHON.

Een indoor marathon bestaat uit een parcours, opgebouwd uit genummerde poorten van kegels en doorgangen in marathonhindernissen ( = gecombineerde vaardigheid ) met op strategische plaatsen ballen. Het parcours wordt door elke deelnemers tweemaal verreden. Het gaat hierbij om de snelste tijd, eventueel vermeerderd met een straftijd voor gemaakt fouten. De totaaltijd van beide manches levert het eindresultaat en de uiteindelijke winnaar op.
Ook dit jaar wordt de Indoor Hapert wederom gereden in de vorm van een zogenaamde impulswedstrijd zodat iedereen mee kan doen.

Kosten voor deelname

Deze bedragen €10,00 voor de marathon onder de man en €15,00 voor de aangespannen deelname. De kosten dienen op de wedstrijddag voorafgaand aan de start bij het secretariaat te worden voldaan. Tevens betaald u € 5,00 borg voor u startnummer. Bij inlevering van dit nummer krijgt u dit geld weer terug

IMPULSWEDSTRIJD

De wedstrijd is aangemeld bij de KNHS als impulswedstrijd en opengesteld voor iedereen (KNHS menners, regiomenners en menners uit België) en wordt verreden onder de reglementen van de KNHS.
De organisatie is in handen van paardensport vereniging St Martinus Hapert.

 

Verkennen

Voor de exacte tijden om te verkennen kijkt u op de startlijsten. Dit is zowel voor de zaterdag als de zondag het geval.

 

HET PARCOURS

Hier kunt u alvast het parcours van deze editie van de indoor marathon downloaden.

INSCHRIJFFORMULIER VOOR 21 OKTOBER 2023 INLEVEREN

INSCHRIJVEN

Inschrijven kunt u doen via een van de knoppen hiernaast of via het hoofdmenu > inschrijven.