INDOOR
MARATHON

INDOOR MENWEDSTRIJD HAPERT

Deze spectaculaire en meteen de eerste indoor marathon van het seizoen wordt dit jaar gehouden op zaterdag 24 en zondag 25 oktober 2020 in Manege De Lemelvelden te Hapert. We verwachten dit jaar weer veel verschillende deelnemers waaronder aanspanningen uit de wereldtop. Het parcours wordt zoals altijd ontworpen door Johan Jacobs, een internationale parcoursbouwer met veel ervaring op EK en WK wedstijden!
Dit belooft veel spektakel!

De aanvangstijden van de wedstrijden volgen zo spoedig mogelijk.

 

WAT IS EEN INDOOR MARATHON.

Een indoor marathon bestaat uit een parcours, opgebouwd uit genummerde poorten van kegels en doorgangen in marathonhindernissen ( = gecombineerde vaardigheid ) met op strategische plaatsen ballen. Het parcours wordt door elke deelnemers tweemaal verreden. Het gaat hierbij om de snelste tijd, eventueel vermeerderd met een straftijd voor gemaakt fouten. De totaaltijd van beide manches levert het eindresultaat en de uiteindelijke winnaar op.
Ook dit jaar wordt de Indoor Hapert wederom gereden in de vorm van een zogenaamde impulswedstrijd zodat iedereen mee kan doen.

 

INSCHRIJFGELD

Het inschrijfgeld bedraagt €15,00 en is op de wedstrijddag te voldoen bij het secretariaat.
Tevens betaald u € 5,00 borg voor u startnummer. Bij inlevering van dit nummer krijgt u dit geld weer terug.

 

IMPULSWEDSTRIJD

De wedstrijd is aangemeld bij de KNHS als impulswedstrijd en opengesteld voor iedereen (KNHS menners, regiomenners en menners uit België) en wordt verreden onder de reglementen van de KNHS.
De organisatie is in handen van paardensport vereniging St Martinus Hapert.

 

Verkennen

In verband met het maximale aantal mensen in de hindernis, zijn er dit jaar meerdere blokken om het parcours te verkennen. Voor de exacte tijden kijkt u op de startlijsten. Dit is zowel voor de zaterdag als de zondag het geval. De kantine is helaas dit jaar gesloten.

 

INSCHRIJFFORMULIER VOOR 17 OKTOBER A.S. INLEVEREN

INSCHRIJVEN

Inschrijven kunt u doen via een van de knoppen hiernaast of via het hoofdmenu > inschrijven.