inschrijven
indoor marathon

IN VERBAND MET COVID-19 IS DE INSCHRIJVINGSPROCEDURE GEWIJZIGD:

  • Dit jaar werken wij met een voorinschrijving voor alle deelnemers van eerdere edities.
  • Voorinschrijving duurt tot 1 oktober 2020
  • Afhankelijk van het aantal voorinschrijvingen, wordt na 1 oktober de inschrijving voor iedereen open gezet.
  • Voorinschrijving geschiedt na ontvangst van een volledig ingevuld inschrijfformulier.
  • Het aantal aanspanningen, starttijden en verkentijden op zaterdag en zondag, zijn afhankelijk van de dan geldende corona regels. Hou de startlijsten in de gaten.
  • Menners en helpers uit risico gebieden (code oranje) mogen niet deelnemen. De peildatum voor een risicogebied is 16 oktober.
  • Maximaal aantal personen per aanspanning: 4 personen voor enkel of dubbelspan en 6 personen voor een langspan.
  • Dit jaar is er helaas geen mogelijkheid om te overnachten

 

Kosten voor deelname

De kosten voor deelname zijn €15,00 per aanspanning. De kosten dienen op de wedstrijddag voorafgaand aan de start bij het secretariaat te worden voldaan. Tevens betaald u € 5,00 borg voor u startnummer. Bij inlevering van dit nummer krijgt u dit geld weer terug.

 

Uiterste inschrijfdatum

De voorinschrijving sluit op 1 oktober a.s.

De wedstrijd is aangemeld bij de KNHS als impulswedstrijd en opengesteld voor iedereen (KNHS menners, regiomenners èn menners uit andere landen) en wordt verreden onder de reglementen van de KNHS.

Verkennen

In verband met het maximale aantal mensen in de hindernis, zijn er dit jaar meerdere blokken om het parcours te verkennen. Voor de exacte tijden kijkt u op de startlijsten. Dit is zowel voor de zaterdag als de zondag het geval. De kantine is helaas dit jaar gesloten.

 

Veiligheid en aansprakelijkheid

Noch de organiserende vereniging, noch de terreineigenaar, noch ieder ander betrokkene
bij de wedstrijd kan op enigerlei wijze aansprakelijk en/of verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele ongevallen en ziekten aan personen en/of dieren overkomen en voor schade aan rijtuigen, auto's, tuigen of andere goederen toegebracht. Zowel deelnemers als bezoekers nemen deel of zijn aanwezig op eigen risico.
 
Iedere deelnemer is verplicht een veiligheidscap te dragen en in het bezit te zijn van een dekkende WA-verzekering voor wedstrijddeelname. Tevens willen wij u er nog even op wijzen dat het gebruik van een bodyprotector verplicht is.
Elke deelnemer neemt geheel op EIGEN RISICO deel.
 
Bij aanmelding accepteert u de bovenstaande voorwaarden en vrijwaart u de organisatie van enige aansprakelijkheid.

Reglement:

Deze impulswedstrijd wordt volgens het Algemeen Wedstrijdreglement van de KNHS en het wedstrijdreglement Mennen Minimarathon verreden. Het KNHS wedstrijdreglement Mennen Minimarathon staat in hoofdstuk 8 (bladzijde 76 – 86) van het reglement.

GOED OM TE WETEN:

  • Overzicht strafseconden en uitsluitingen minimarathon – Artikel 426 – pagina24

  • Klassement minimarathonwedstrijd – Artikel 431 – pagina29

Privacy statement

Wij, de organisatie en vrijwilligers van "Indoor Hapert", vinden privacy heel belangrijk. Om een minimarathon zoals "Indoor Hapert" te organiseren hebben we echter uw gegevens nodig. We verzamelen en bewaren alleen gegevens die relevant zijn voor het organiseren van deze wedstrijd. Uw gegevens worden niet doorgestuurd naar derde partijen uitgezonderd in het geval er een rechtstreeks belang is met deze wedstrijd zoals b.v. het publiceren van de startlijsten en uitslagen. Met uw inschrijving geeft u toestemming om uw gegevens te bewaren, te verwerken en te publiceren t.b.v. van de minimarathon. Indien gewenst zullen we uw gegevens uit onze administratie verwijderen.

INSCHRIJVEN

Inschrijven kunt u doen via een van de knoppen hiernaast of via het hoofdmenu > inschrijven.

Download hier het officiele
vraagprogramma van de KNHS