aanmelden
nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van onze activiteiten rondom deze spektaculaire indoor marathon. Zo laten wij u bijvoorbeeld weten wanneer de inschrijving geopend is en wanneer de startlijsten online staan.

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden, zodat u tijdig bij de inschrijving bent, meldt u dan nu aan voor onze nieuwsbrief. We maken alleen gebruik van deze mogelijkheid om u op de hoogte te brengen rondom het Indoor Hapert evenement. De rest van het jaar ontvangt u dus niets.

 

LET OP!!!

Nadat u op de verzend knop heeft gedrukt, word er een verificatie mail verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. U moet de mail openen en verifieren dat u zich ook daadwerkelijk heeft aangemeld.

Doet u dit niet, dan komen uw gegevens ook niet in de mailing lijst te staan en ontvangt u geen nieuwsbrieven van ons.

NIEUW E-MAILADRES?

Heeft u een nieuw e-mailadres en wilt u voorkomen dat wij voor u relevante informatie sturen naar uw oude adres, schrijft u zich dan uit voor onze nieuwsbrief en meldt u opnieuw aan met de nieuwe gegevens

Privacy statement

Wij, de organisatie en vrijwilligers van "Indoor Hapert", vinden privacy heel belangrijk. Om een minimarathon zoals "Indoor Hapert" te organiseren hebben we echter uw gegevens nodig. We verzamelen en bewaren alleen gegevens die relevant zijn voor het organiseren van deze wedstrijd. Uw gegevens worden niet doorgestuurd naar derde partijen uitgezonderd in het geval er een rechtstreeks belang is met deze wedstrijd zoals b.v. het publiceren van de startlijsten en uitslagen. Met uw inschrijving geeft u toestemming om uw gegevens te bewaren, te verwerken en te publiceren t.b.v. van de minimarathon.  U geeft tevens toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopname tijdens de wedstrijd voor vastlegging en promotiedoeleinden. Deelnemers kunnen geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband. Indien gewenst zullen we uw gegevens uit onze administratie verwijderen.