ONDER
  DE MAN

MARATHON ONDER DE MAN

Al enkele jaren krijgen de ruiters de gelegenheid om zich tegenover elkaar te bewijzen in de “Marathon onder de man”. Dit is geen officiële rubriek maar heel spectaculair om te zien. De ruiters krijgen de gelegenheid om de snelheid en wendbaarheid van hun paard of pony aan het grote publiek te tonen door de marathonhindernissen in een zo kort mogelijke tijd en zonder fouten te rijden. Deze “marathon onder de man” was ook het afgelopen jaar een daverend succes. Onder toeziend oog van veel toeschouwers reden ruiters van diverse leeftijden het marathon parcours. Het werd een gevecht op het scherpst van de snede. De allerkleinste konden rekenen op veel bewondering en een daverend applaus van het publiek.

Ook dit jaar geven we ruiters de gelegenheid om tegen elkaar te strijden en te kijken wie het snelste is op dit spectaculaire indoor marathon parcours. Voor de jongste ruitertjes is er een speciale jeugdrubriek tot 14 jaar.
Ben er snel bij want het aantal deelnemers groeit elk jaar maar is beperkt.

 

INSCHRIJVEN

Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de website. Het inschrijfgeld voor de marathon onder de man bedraagt €10,00 en is te voldoen bij het secretariaat op de wedstrijddag.
Tevens betaald u € 5,00 borg voor u startnummer. Bij inlevering van dit nummer krijgt u dit geld weer terug.

De wedstrijdregels voor deze “marathon onder de man” zijn gelijk aan de regels voor de indoor marathon.

 

AANVANG

De exacte aanvangstijd wordt vermeld op de startlijsten. U ontvangt nog via onze nieuwsbrief wanneer deze online staan.

 

Verkennen

Voor de exacte tijden om te verkennen kijkt u op de startlijsten. Dit is zowel voor de zaterdag als de zondag het geval.