inschrijven indoor marathon 26|27 oktober 2024

DE INSCHRIJVING IS ALS VOLGT BEPAALD:

  • Inschrijving geschiedt na ontvangst van een volledig ingevuld inschrijfformulier en op volgorde van ontvangst.

Mochten er hele dringende aandachtspunten zijn dan kunt u die bij de opmerkingen vermelden. Wij doen dan ons best om hier rekening mee te houden.

Kosten voor deelname

Deze bedragen €10,00 voor de marathon onder de man en €15,00 voor de aangespannen deelname. De kosten dienen op de wedstrijddag voorafgaand aan de start bij het secretariaat te worden voldaan. Tevens betaald u € 5,00 borg voor u startnummer. Bij inlevering van dit nummer krijgt u dit geld weer terug

Uiterste inschrijfdatum

De inschrijving sluit op 20 oktober 2023

De wedstrijd is aangemeld bij de KNHS als impulswedstrijd en opengesteld voor iedereen (KNHS menners, regiomenners èn menners uit andere landen) en wordt verreden onder de reglementen van de KNHS.

Verkennen

Voor de exacte tijden om te verkennen kijkt u op de startlijsten. Dit is zowel voor de zaterdag als de zondag het geval.

 

Veiligheid en aansprakelijkheid

Noch de organiserende vereniging, noch de terreineigenaar, noch ieder ander betrokkene
bij de wedstrijd kan op enigerlei wijze aansprakelijk en/of verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele ongevallen en ziekten aan personen en/of dieren overkomen en voor schade aan rijtuigen, auto's, tuigen of andere goederen toegebracht. Zowel deelnemers als bezoekers nemen deel of zijn aanwezig op eigen risico.
 
Iedere deelnemer is verplicht een veiligheidscap te dragen en in het bezit te zijn van een dekkende WA-verzekering voor wedstrijddeelname. Tevens willen wij u er nog even op wijzen dat het gebruik van een bodyprotector verplicht is.
Elke deelnemer neemt geheel op EIGEN RISICO deel.
 
Bij aanmelding accepteert u de bovenstaande voorwaarden en vrijwaart u de organisatie van enige aansprakelijkheid.

Reglement:

Deze impulswedstrijd wordt volgens het Algemeen Wedstrijdreglement van de KNHS en het wedstrijdreglement Mennen Minimarathon verreden. Het KNHS wedstrijdreglement Mennen Minimarathon staat in hoofdstuk 8 (bladzijde 76 – 86) van het reglement.

GOED OM TE WETEN:

  • Overzicht strafseconden en uitsluitingen minimarathon – Artikel 426 – pagina24

  • Klassement minimarathonwedstrijd – Artikel 431 – pagina29

Privacy statement

Wij, de organisatie en vrijwilligers van "Indoor Hapert", vinden privacy heel belangrijk. Om een minimarathon zoals "Indoor Hapert" te organiseren hebben we echter uw gegevens nodig. We verzamelen en bewaren alleen gegevens die relevant zijn voor het organiseren van deze wedstrijd. Uw gegevens worden niet doorgestuurd naar derde partijen uitgezonderd in het geval er een rechtstreeks belang is met deze wedstrijd zoals b.v. het publiceren van de startlijsten en uitslagen. Met uw inschrijving geeft u toestemming om uw gegevens te bewaren, te verwerken en te publiceren t.b.v. van de minimarathon.  U geeft tevens toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopname tijdens de wedstrijd voor vastlegging en promotiedoeleinden. Deelnemers kunnen geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband. Indien gewenst zullen we uw gegevens uit onze administratie verwijderen.

INSCHRIJVEN

Inschrijven kunt u doen via een van de knoppen hiernaast of via het hoofdmenu > inschrijven.